Friday, March 26, 2010

Earth Hour 2010

Sape yang participate dalam Earth Hour 2009? Last year aku join gak Earth Hour. Bergelap sejam & lepak2 kat luar rumah sambil ambik udara malam & tengok bintang di langit, mengagumi kebesaran Ilahi.

This year kali ke-2 Malaysia participate secara besar2an kan?? So esok marilah sama2 join Earth Hour. Selamatkan bumi kita & dalam masa yang sama selamatkan bil letrik kita... Walau pun pada korang maybe ia tak penting tapi sekurang2nya ia dapat membantu bumi kita yang sedang nazak & jimatkan beberapa sen duit bil letrik korang.

Ok jom... sayangi bumi anda, sayangi duit anda.
Lets Earth Hour tomorrow
From 8.30 to 9.30 p.m



[tang masjid/surau/madrasah lak, jangan le tutup speaker tu waktu azan lak. Tutup lampu udah le.. Kang tak tahu lak dah masuk waktu Isyak ke belum]

** Aku suka dengar azan dalam gelap sebab bila mata tak nampak telinga akan lebih peka. Bila azan tu terus masuk ke dalam lubang telinga...


4 comments:

tunbegia said...

leh tutup blog takkk, ;-)

salamm,

xiiinam said...

Terima kasih atas kunjungan....ckLah senior kau jauhhhh...PKU 1984-85. 1991 tu tengah buat Dip Ed kat UM.

INTAN RH said...

salam kunjung balas, syani. Nice blog. Thanx sudi singgah kat blog akak. Have a nice weekend tp akak tak dpt nak tutup lampu sume kat umah tu, ngamuk abah akak x dpt tgk berita..lgpun dia dah rabun..hehe

:)

kakpah said...

terima kasih singgah rumah kakpah.
.
.jom kita tutup api..ooppss.. letrik ramai-ramai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...