Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 18, 2010

Surat Hadiah Lagi!!!

Mata oh mata kenapa ko tak mengantuk??? Lepas tengok "Remember The Titans" [betui ke tajuknya??] kat TV2 tadi terus hilang rasa mengantuk. Last2 bukak laptop buat entry blog ni...

Petang tadi balik dari opis, cek peti surat dulu sebelum masuk rumah. [Ekceli aku ternanti2kan bil letrik rumah aku semenjak bersenang lenang dengan 2 bijik ekon yang mahal tu.] Tengok2 ade sepucuk surat dari AVON... [Macam biasa ke lihat surat itu ]...Oh..oh.. surat suruh collect hadiah!!! Wah2 aku dapat hadiah lagi.... Kali ni dapat satu set perfume... [Sib baik la aku belum ade koleksi ni lagi....]. Dah namanya hantu perfume tentulah best kalau dapat free... Best..best.. i like!!!!!!!!!!!!!!

Ni la set perfume yang bakal aku collect sehari 2 lagi.. Yabedabedu!!!!!
[Makin sesak la meja solek aku dengan botol2 minyak wangi...]


3 comments:

♥nrina♥ said...

wah..brg free..ape je yg free mmg happy kan hehe..

citer pasal bil letrik..kat rumah ni dah RM150..ekon 2 biji dlm 2 bilik..biasa RM80 je..nangeslah abg zol aku tu hehe..

Nor Aishah said...

wah.. bestyer selalu dapat hadiah.. bagi sebarang dua boleh.. hehehe

AISYAH HANI said...

Meh beli barang Avon ngan aku, aku kasi free gift.. HEHEHE.. T&C apply.. [sempat promot tuh!!!]