Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 29, 2010

*G*A*J*I*

Sedar tak sedar dah hujung bulan dah pun [dan aku masih tersadai disini]... Dah patut dapat gaji dah ni.. Tapi kenapa la cek gaji yang aku hantar untuk mintak sign si TKH ni tak sampai2 lagi ke kantor gue????

Mana la si mamat despatch yang sepatutnya mengambikkan cek2 tu?? Buat kengkawan ku...sabor la ye...
Aku pun tak dapat gaji lagi macam korang jugak...
Aku pun ade hutang nak bayar hujung bulan ni jugak...
Aku pun nak renew road tax insuran hujung bulan ni jugak.... 
Sesungguhnya aku pun desperate macam korang jugak!!!

[ & korang patut syukur gak sebab gaji korang tak sharp on time 30/31hb macam dolu2 tau...aku awalkan sehari je..boleh gitu????]

Kalau la gaji aku banyak macamni....sigh!

5 comments:

Queen said...

gaji banyak..hutang pun banyak...kereta la..rumah la...kredit card la...

enjoy apa yang ada...bersyukur dgn apa yang diberi..barulah hidup kita ceria..kan..kan..kan...

yea!...dah nak gaji dong.. ( saya punya tak taula bila..)

sI tEDI said...

dah 2 blog baca pasal gaji lambat ni!

Salmia said...

bila la saya nak daapat gaji ni.. huhuhu

Eiba said...

Bersyukur dengan apa yang ada..kalau banyak duit pun..makin byk kehendaknya..yang penting keberkatan..insyaAllah sentiasa mencukupi...hehehehhehe...

AISYAH HANI said...

Betu cakap Eiba,
Makin besar periuk makin banyak keraknya!