Tuesday, March 9, 2010

NEW SEASON OF DESPERATE HOUSEWIVES

Tak tahu le korang tahu ke tak atau aku yang ketinggalan keretapi ni. Tadi kat news dengar season baru Desperate Housewives akan start kat 8TV on 23/3/2010. Yahoooo... dah lama tunggu DH ... Aku dah follow dari first season lagi.. Wah..Wah...Wah.. tak tahan nak tunggu 2 minggu lagi.. See u all soon - Susan, Gaby, Bree, Katherine & Lynette...

Eh..Sape tau kat mana nak donlod semua episod DH ni ye????

All in red.. ni RedMummy musti soka nih!!!!

2 comments:

CatlinaFly said...

salam, syani kena download dari torrent website, byk movie n drama bersiri high quality kat sana, tapi kena download n run software torrent tu dulu..sejak ade torrent ni, sy n hubby tak beli dvd/vcd lagi dah :)..tapi satu movie ambik masa 1-2 hari nak download, drama bersiri kadang2 cecah seminggu nak abiskan download,(tgk laju ke tak line internet kita) tapi hasilnye mmg puaas hati!dapat tgk movie etrbaru lagi yang belum kuar kat malaysia pun ade, asalkan dia dah kuar kat negara lain

AISYAH HANI said...

oo... cam tu yekkk
ok la nanti boleh cuba. Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...