Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 15, 2010

Apa Hal Kulit Mengelupas??

Tolong....Tolong...

Tulun....Tulun....

Hari ni pegi keje dengan muka tak best. Sebabnya muka aku ni tengah mengelupas. Tah pe sebab tetiba je dia mengelupas cenggini. Nak kata aku tukar produk, tak juga. Maybe sebab after detox & dehydration kot.. Ye la kan, dapur tengah repair, so tak leh nak masak air, nak buat air sejuk dsb.. Peh tu hujung minggu dok rumah je & tak ke mana2 memang takde rasa dahaga. Tu la sebab kurang minum air.

Memang jenuh nak cover muka yang bersisik2 ni.. Hopefully esok ok la tu... Selalunya memang kulit aku mengelupas dalam skala yang kecil, tapi kali ni secara besar2an. Malu la jugak nak mengadap orang..Tapi apa nak buat...buat bodo je la...

-muka aku ngelupeh camni la especially kat idung & dagu-

 [Gambo ni cam biasa la... ehsan google.. aku tolong promot makcik tu jer]

2 comments:

CikguIna said...

aku rasa sbb kurang minum air kosong dan terdedah pada aircond dlm jangka masa yg lama...kau sapu pelembab....takpun kau blh try apply losyen baby johnson's kat muka kau...jgn apply thick sgt....

AISYAH HANI said...

Thanks Lina
Aku dah apply minyak zaitun kat muka. Alhamdulillah dah kurang!