Sunday, March 28, 2010

Awning oh Awning

Sabtu lepas kitaorang pasang awning kat tingkap2 kat tingkat atas. Sebab??? Kalau hujan kurang le kebarangkalian tempias sampai ke dalam bilik. Especially kalau hujan lebat, air sure masuk kut celah2 frame tingkap tu.. Rumah murahan le katakan.

Jeng ..jeng..jeng... Petang sabtu tu dah selamat pasang awning...

Ni kat tingkap depan (master bedroom)

 Ni plak kat bilik belakang.

Ni pulak umah Cik Besah.... Dia pun pasang awning jugak...[Pasni bakal bergayutan la pokok bunga kat awning dia tuh]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...