Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 14, 2010

Keluar dari fesbook

memula dulu belaja import blog ke fesbuk melalui MR tapi aku rasa dah tak best letak blog entry dalam tu. So nak disable kan import mengimport ni. Ni try ngetest sama ada entry ni akan keluar ke tak...

Sebab nak keluar??? Bak kata MR sebab2 keselamatan. Kenkadang terkutuk tanpa disedari.... lupa lak ramai yang ada disekeliling ku... (Nak2 bila kutuk bos kan???). La ni tengah usha keje lain buatnya majikan to-be to servey la dalam fesbuk.. tak ke haru??? Adoyai!!!

2 comments:

CatlinaFly said...

salam sy add to blog list k..

AISYAH HANI said...

ok...no problem