Thursday, January 7, 2010

Budak PASTI

Awal2 musim persekolahan ni... memang banyak mende nak setelkan. Kerja kat opis pun berlambak2. Dengan kes2 extraordinary yang berlaku ni makin memeningkan kepala je.

Anyway, hari ni aku cuti. Esok pun cuti gak. Take turn tunggu Aleeya kat tadika (walaupun ekceli dia dah tak payah di tunggu). Mama dia je yang carik alasan nak menunggu anak setelah 2 hari sebelumnya giliran abah dia yang menunggu.

Memandangkan mamanya cuti so lambat sikit la gi sekolah. Lagi 3 minit kul 8 baru terhegeh2 nak hanto Yaya. Selambe jer la.... Sebelum hanto sekolah sempat lagi mama suruh Yaya posing dengan uniform baru dia (mentang2 la baru dapat uniform semalam)...

Ini baru la budak PASTI....








Ni mamat enteprem... kalau Yaya tangkap gambo dia pun sama menyebok..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...