Thursday, January 21, 2010

Aleeya's 5th Birthday

Hari ni adalah birthday Aleeya yang ke-5. Kejap je masa berlalu, anak2 pun makin membesar. Maknya pun turut sama membesar (tadi dah kena tego dgn boss...aku makin gemuk...Cit!!!)

Balik dari keje singgah Selayang, nak belikan kek birthday Yaya. Hari tu dia cakap dia nak kek kaler pink @ kek Barbie. Apparently, kek2 tu takde lak kat Wendy tu. Bantai beli la yang ade kaler pink2 sikit..



After Maghrib tadi kitaorang pun nyanyi2 la 'epi beday', Yaya tiup lilin, Mama, Yaya & Adib potong kek & terus ngap...ngap dalam mulut. Just a simple punya celebration. Tak yah jemput2 cik Besah & the gang.




-kek untuk Yaya-

Lepas aktiviti menghentam keromo kek bagai, potong sikit masuk tupperware kirim la kat Cik Besah... So itu la saje sambutan birthday Yaya...


-birthday gal suh adib sabo... lilin belum cucuk lagi... jap lagi boleh tiup-

[Katanya hujung bulan ni K.Ti nak buat majlis harijadi untuk anak2nya - Syahir & Heri + buat untuk Yaya sekali... Patutkah aku turut serta???? Oh tidaaaaaaaaaaaaaak!!!!]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...