Friday, January 1, 2010

Last Dinner 2009

Habis shopping barang dapur, jam pun dah dekat 7.30 malam. Tanya hasben aku nak makan apa malam ni?? Dia kata makan satay nak tak??? (Mentang2 semalam baru gaji asyik makan sedap jer..). OK gak tu kan makan satay. Lagipun lama tak pekena satay si Iyen (sedap tau satay dia kat Batang Kali ni).

Sampai kat tempat si Iyen, baru nak panas bara so kena tunggu la. Tapi hasben aku cakap nak balik dulu & after Isyak pi ambik. So inilah dia dinner terakhirku di tahun 2009...


 Ayam merah tu Cik Besah yang bagi...





  Adib sabar menunggu.....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...