Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 22, 2010

Baru nak Install Mozilla

Ape keje nak buat hari ni???? Bosan la... Pepagi buta, masuk opis, terus on PC.  Buat blogwalking skit pastu baru teringat nak install Mozilla ni. Selama ni kat opis asyik pakai IE je... [very the ketinggalan zaman]... Orang lain dah berkurun guna MF. Tapi rasanya kat opis ni aku sorang je yang guna MF ni setakat ni (itu pun baru install tadi..hehehe).

Kalau sesape nak install MF ni boleh gi SINI

Orang kat opis aku ni (especially clerk la) tak le berapa pandai sangat bab komputer2 ni.. Tu la orang suh belajo tak nak..hehehe [kalau nak belajo kome kena gi PID la..hahaha..betui tak Makcik Rehan???] Kat sini aku jer yang terer sikit tapi kenkadang aku malas nak tunjuk terer aku sebabnya.... nanti depa semua nak menyusahkan aku tengokkan PC deme.. Tak kuasa akak!!!






Tak sampai 5 minit pun install MF tu dalam PC kat opis ni... (Streamyx laju weh....) Lagi pun aku kalau nak install apa2 aku try kat komputer opis je... Kalau komputer kat rumah, hanya instal yang perlu jer. Lagi pun dah namanya komputer kompeni kan.... gunakan le semaksima mungkin. Kalau rosak ke, jahanam ke, apa ke.. ade aku kesah???? [Kisah gak le tapi tak sampai 10% pun..hahaha].



Ok la citer pun tak guna... hari ni boleh ber'tenet' guna MF ni dengan riaknya.. Yiha..yiha..

2 comments:

Sitisifir10 said...

Saya nggak minat Mozilla kerana sangat lumbab untuk blogging...suka Google Chrome more!!

AISYAH HANI said...

ye ke??? harus cuba menggunakan pc opis ni..hehehe