Thursday, January 21, 2010

Testimoni Tudung Licin

Tudung ni beli kat K4. Dah lama dah beli tapi jarang pakai. Tak suka sangat nak pakai sebab tudung ni licin & aku lak terbeli  bidang kecik...  Hari ni saje la try test tudung ni.. Mak ai.. asyik ber'jalan' je.. Jenuh asyik tengok cermin jer. Takut tudung herot.

Ni rupa pakai tudung ni.. Jenuh nak maintain atas kepala aku nih!!! Sape boleh kasik tip nak pakai tudung licing cenggini??? Pasola aku asyik tak jadi jer...

p/s: pasola tu kelepet tudung kat kiri kanan kepala tu. Budak Taayah kalau kome tak tahu memang saje le...


-harap maklum... gambar di atas hanyalah sekadar syok sendiri shj-
(awat muka aku bulat semacam ek???)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...