Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 22, 2010

Tingkatkan Traffik Ke Blog Dengan Mudah

Masa buat moonwalk blogwalking tengah malam tadi, terjumpa entry ni kat blog ni. Bagus gak idea dia tu.

Tak percaya.???  Try dulu baru tahu...

Aku nak try gak formula dia... Ni dia (mintak izin yek...).
Memula.... Baca Bismillah dulu yer...Lepas tu, teruskan membaca & terus buat step by step okeh???


Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

15. Simple

PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.



-gambar hasil 'google'an shj-

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan saya jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.
[Boleh sama-sama sesak dalam traffic jam...hehehehe)


Thanks kak ngah for the  artikel!

3 comments:

kakyong said...

salam aisyah,

tak penah cuba cara ni..
i think the best is.. cari kwn byk2.. rajin2 komen kat blog kwn2.. buat n3 yg kawan2 suka baca.. yg penting, menulis blog kerana seronok dgn perkongsian info & persahabatan..

AeroL 5ivE said...

xfaham la mcm mane nak wat ni...leh jelaskan tul2 x...

AISYAH HANI said...

aerol...
kopipes je artikel kat atas tu, pastu kat list tu buang link yang no 1 tu. pastu kat no 15 tu ganti la dengan link awak.. paham tak?