Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 12, 2010

MAS vs Air Asia

Hasben aku ajak gi cuti2 (asyik cuti jer...) tahun ni. Destination tak pasti lagi tapi yang pasti nak travel by 'atatubang' (version adib maksudnya kapal terbang).  Plan maybe somewhere Langkawi, Sabah, Sarawak atau Singapore. Ni hari ni asyik menelek website 2 ni je le...



Mentang2 la tak pernah naik kapalterbang, memasing jadik jakun... macam mana nak tengok, macam mana nak booking... pening...pening...

Takpe..takpe... demi keinginan nak naik 'atatubang', bior terbuntang bijik mata menelek web2 ni semua. La ni kan tengah offer harga murah.. Tapi dah campur tolak plus minus semuanya totalnya tak le murah mana... Ratus2 tu pun dah kira mahal dah pada aku.... Ni kan pulak kalau beribu2...

Kalau nak save bajet jawapannya tak yah le naik kapal terbang, kita naik beskal je udah le yek... Tapi nak jugak merasa 'terbang'... Bak kata Air Asia... Now everyone can fly...!!!

Tapi nak naik yang mana satu ni??? AA ke MAS??? Anyone???

2 comments:

Eyriqazz said...

nak murah airasia je..perkhidmatan tak jauh berbeza penerbangan dlm malaysia ni..lagipun kejap je..

Great Teacher Onizuka

AISYAH HANI said...

tapi orang kata AA servis teruk. Lagi pun pack sangat cam naik bas mini..Ye ke?