Wednesday, November 2, 2011

WW # 44

PERHATIAN PARA ISTERI...
Jom pakat jaga badan sama²
[pasni ramai la dok promote premium beautiful]

17 comments:

kakngah said...

PB???
tobat nyah!
wakakakaka!!!

NM02 said...

hubby ai tak kasi

hahahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kat fb sy, ramai yg duk komen psl artikel ni..
huhuhu, ada ug panas tinge dgr statement ni.. heheheh..
bg saya, tepuk dada.. tanya selera la.. =)

LYAfrina said...

tp kan..artis2 bbadan mcm kerengga pun..last2 bcerai jugak..kasih syg tu dr hati..klo istri body rmping tu bonus je kot.. n mungkin ada gak lelaki mmg suka mcm tu.. ttp percayalah..kebahagiaan bdasarkan kasih syg y lahir dr hati...

tp..kalo rmping..tp x power..xde guna gak.hehhe--> ni salah satu komen kt fb ni..

Kakzakie said...

Ramping cantik tapi tak boleh jadi pelampung/bantal empuk tau. Hahaha....

adyputra said...

cantik atau ramping macam mana pun bukan kunci kebahagiaan rumah tangga.. ramai pe yang body melentik liuk.. tak jugak bahgia..

yana halim said...

akak ada PB. Tapi tak pakai pun. hehe...

SYANI said...

Kak Ngah,
Apesal?? Ada pengalaman pahit bersama PB ke??

SYANI said...

NM02,
Hasben saya pun tak kasi gak... mahai bebeno!

SYANI said...

Leily,
Betul tu.. tepuk dada, tanya hati, tepuk poket..ekekeke

SYANI said...

Lya,
Suka statement tu: tak power pun tak guna...heheheheh

SYANI said...

Kak Zie,
Kalau terlalu ramping sangat pun hasben tak suka gak... Terasa tulang..

SYANI said...

Adyputra,
Ye la, rupa paras & bentuk badan bukan ukuran kebahagiaan..

zaidah said...

terpulang pada dri memasing macam mana......klu rasa bila ramping bleh menambat hati suami boleh kot ikut....

Dalila Hamid said...

oo... camtu ke?... nk ramping tu x leh dah kot..hhe..

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. ok~ * terus pandang ke atas merenung masa depan... lalalalalala

.:fyzz:. said...

saya suka ramping.:) suami pun sama..tp tuh la...susah bebeno nk ramping...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...