Tuesday, November 8, 2011

BILA GABY BELAJAR POLL DANCING

Peminat² Desperate Housewives sure tau sape Gabrielle a.k.a Gaby kan??
[meh nak bagi tau Gaby tu lakonan Eva Longoria]

Dah ade ke yang tengok new season tu?
Aku dah tengok tapi online je la... kat tv mana ada tayang lagi
[kat Astro aku ak tau la sebab aku takde Astro]

Ni salah satu scene dalam latest season Desperate Housewives
Si Gaby belajar poll dance  dengan sorang stripper untuk goda Carlos yang semakin hambar dalam hubungan suami isteri 
Ye la kan, sebab Carlos tu kan tertekan sebab dia bunuh bapak tiri Gaby tu




** Gaby ni pantang orang panggil dia tua kan???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...