Friday, November 11, 2011

TEMPAT MAKAN BEST DI LANGKAWI

Yuhu..... pejam celik pejam celik tinggal sehari lagi sebelum  bercuti ke LANGKAWI
[esok bakal menjejak kaki ke Permata Kedah]

Sebelum sampai sana harus la buat persediaan
cari info tempat² menarik yang tak pernah pergi lagi
[kali ni nak pi nyinggah pantai² la pulak]
dan yang paling penting, survey tempat makan yang best kat Langkawi.

Habis semua forum, blog yang citer pasal Langkawi aku terjah
[tipu la tu kan... mana larat nak terjah semua, kan??]
So lepas tinjau² review sesape yang baru balik Langkawi
Sudah tersenarai la tempat² yang harus kami pi try singgah untuk makan


Nampak sikit??? Ni yang bahagian depan.. kat belakang kertas tu ada lagi
[takkan nak snap gambo depan belakang kertas lak kan??]


Tapi rasanya idak la kami akan pi makan kat semua kedai tu
Hanya akan try di beberapa tempat untuk lunch & dinner 
[breakfast kan dah provided dengan hotel]

Kalau ada sesape nak tolong tambah dan rekomen restoran @ tempat makan yang best & sedap di Langkawi dipersilakan la sangat²... 
Kalau ada nak habaq tempat yang hampeh pun boleh jugak.. supaya tidak le aku singgah ke situ..


** Kenot wait for tomorrow!!!

12 comments:

Sidratul Muntaha said...

buat la listing yg [proper..
tak nmpk
kami pun kena pergi langkawi bulan 12 ni..
keje la
sbb LIMA
seminggu dok sana..
nti share story..

huhuh

munna said...

bestnya nak cuti2 malaysia ye....

Dalila Hamid said...

syoknya nk cuti2..... siap list skali ye...

SYANI said...

Sidratul Muntaha,
Nak proper listing ek... nanti saya buat satu entry pasal ni balik dari Langkawi. Insya-Allah..

SYANI said...

Munna,
Bercuti memang best... dah setahun planning..

SYANI said...

Dalila,
List penting tu... takde la nanti asyik pegi tempat sama jer..

Azie Ramli said...

syani...Wan Thai restoren tu mmg best...even agak mahal tp berbaloi2... dr det pun makan kat situ...

SYANI said...

Wan Thai ye... dah masuk list.. Memang rasa nak try restoran tu..

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. nak pi holiday eh?? bestnye~ nanti review tempat2 yang best bersama bajet nye skali eh.. hehehehe.. teringin jugak nak pi sana sebenarnye..kikiki

Dalila Hamid said...

dela tag ye... tq http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

Azhariah Zuber said...

selamat berjalan2

Anonymous said...

salam, ape ye tulis kat kertas tu, x jelas..nak tahu jugakk, nak datang bulan januari 2012 nnti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...