Tuesday, November 1, 2011

MY FAIR PRINCESS

Semalam ternampak kat NTV7 ada tayang gazette citer ni
Dulu rasanya citer ni tayang kat TV3 

Masa sekolah² dulu memang hantu nonton citer Hong Kong & Taiwan ni
Balik sekolah mengadap TV sampai mak marah lambat sembahyang Maghrib
Masa dulu mana glamer lagi citer Korea la,  Mexico la, Filipina la
balik² citer cina, balik² citer kantonis, citer Mandarin 
[tapi sepatah haram pun tak reti.. aku reti sebut CHISIN pun dah mujur]
Tak kisah le janji ada subtitle.. ye dak???

Citer My Fair Princess ni kalau tak silap aku ada part 1 sampai part 3
Rasanya khatam aku tengok dua²  bahagian
Yang part 3 dah tak best sebab watak asal banyak dah ganti dengan orang lain [Vicky Zhao dah takde]
Tapi dah tak ingat dah ceritanya cemana, yang aku tau citer tu best..hahahaha
Tu yang nak kena refresh balik...


Suka tengok watak Vicky Zhao yang nakal & keanak²an tu.
Yang pompuan semua cute² tapi yang lelaki la tak hensem...botak


Sape tau pukul berapa citer ni ek???
[Susah² sangat,  nonton di tonton je la..]

4 comments:

munna said...

munna pun tgk citer ni dulu... mmg suka sgt watak yg Vicky Zhoa...masa ni pelik sgt tgk pelakon cina tapi mata heroin semuany besar2 tak sepet

Aini said...

pukul 1 pg kak kat ntv7... sama la kite gila citer cina dulu.. ni citer ni zaman tingkatan 2 dulu..huhu..

melompat gak saya bila terperasan ntv7 tayang balik citer ni..hehe. Tak sabar plak nak tuggu citer fong sai yuk pulak kuar balik..hehe

SYANI said...

Munna,
Ye la kan... mata depa tak sepet macam typical chinese. Tu yang nampak lawa..

SYANI said...

Aini,
Ye ku kul 1 pg??? Tak dapat la nak tengok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...