Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 4, 2011

LINDSAY LOHAN : FROM BEAUTY TO UGLY

Sape yang tak kenal Lindsay Lohan kan
salah seorang artis Hollywood yang bermasalah

Aku start kenal dia sejak dia berlakon citer Parents Trap 
[ada lagi CDnya sampai sekarang]
Citer ni best tau, sampai berkali² dok ulang dengan adik aku [masa dulu la]
Masa ni LL ni kecik  lagi dalam umur 10-11 tahun


Bila meningkat remaja macam² citer la yang dia berlakon
budak ni pun makin cantik
tapi sejak kontroversi dia masuk keluar penjara la, mencuri la dll
dah makin teruk dia ni & makin tak lawa

Buruk kan?? Dulu cantik sekarang huduh!!


Sayangnya..muda² dah jadi cenggini..

Kalau tak kerana pelbagai masalah & kontroversi, kareer dia mungkin tengah berkembang sekarang.



6 comments:

nabilah_2908 said...

apa nak buat....dia yg pilih jalan itu...

moga apa yg berlaku pada LL dpt dijadikan iktibar untuk kita... :)

kakngah said...

aiyak!
apa yg telah dia buat pd diri dia??

alimaz kembara terasing said...

hmmmmmmmmm sendiri pilih.....

suterazen said...

Suka tgok Lilo ni berlakon spashly dlm FREAKY FRIDAY. Mmg comel nya dia dlm filem2 tu. Then, start rasa weird dgn Lilo since LESBIAN AFFAIRS nya tu...huhu.

aTy _faRed~ said...

tu LL ker...?? apesal macam nampak tua sangat..sebab die kan muda lagi..hurrmm..

ieda said...

uishhhh dasat dia nie ... sampai jadi macam gini huhuhu