Wednesday, June 29, 2011

HAFIZ CELUP NANONANO

Sape tengok Maharaja Lawak sure dah pernah tengok Jozan punya lawak kan
Aku yang sentiasa ketinggalan keretapi, bas, lori, feri & kapalterbang ni
[al-maklum le awok takde asteruk]
baru la nak meratib depan youtube time bosan2 & ngantuk2
berderai ketawa nengok aksi semua peserta

Yang paling aku ketawa tang Jozan & Jambu punya lawak
sape yang ngantuk & boring pepetang ni
jom sesama join aku bergelak ketawa

JOZAN





JAMBU




** Jozan ---> lawak hafiz nyanyi  lagu awan nano memang lucu gile
    Jambu ---> renang berirama tu memang tak leh blah betul la...


3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 akak kalo tengok ML memang dah tak leh tukar channel lain

Sitisifir10 said...

waaaaaaaaaa........ kene tgk jugak ke?? saya dah lama tahan ni....nghffff

kakyong said...

hahahha... yg renang berirama tu, dok tgk berkali2 dah... part lain belum sempat layan... memang x leh blah part ni...


dah klik HB ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...