Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 22, 2011

TERJEJAK KASIH DI BLOGGER

Masa blogwalking semalam, ada la beberapa blog yang aku tinggalkan jejak disulami dengan adegan folo memfolo. Kalau dah blogwalking tu of kos la kita baca yang current entry je.. [plus 3-4 entry sebelumnya je]takde la nak menyiasat latar belakang tuan punya blog tu A-Z kan.. Kenkonon baru2 nak jadi kawan2 gitu.

Tup2 semalam sorang blogger yang aku folo tu, folo aku balik. Kat shoutbox aku pun dia tinggalkan jejak. Siap cakap "keciknya dunia" [eh..eh.. macam kenal aku jer...]. Nama dia pun macam familiar kat aku.. KAK CHO. Pastu pi terjah balik blog dia sekali signature dia YANA HALIM da.... Sah! Konfem!Wahahahahaha.... itulah kakak angkat aku masa aku fom 1 & 2  di Taayah dulu. Pas dia tamat sekolah memang lost kontek langsung. Pastu bebaru ni [takde la baru sangat] aku add dia dalam fb.

Memang betui cakap dia, memang kecik donia ni.. Terjejak kasihan di arena blog pulak. Tu la Kak Cho takmo taruk gambo sendiri kat banner, udah awok tak kenal ke mike! Meh sesama gi terjah blog kekanda aku ni. Ate... tak reti2?? Klik je le gambo tu weh!!

** Kak Cho, saya ingat la insiden pujuk memujuk dengan ros merah... hahahahah.. [laki aku pun tak pernah pujuk camtuh... alahai!!!]

7 comments:

kakngah said...

power of technology kekdahnyer....
kan.. kan.. kan...

rasp said...

sronotnya dlm jejak kasih...

munna said...

munna pun berjejak kasihan melalui blog....

SYANI said...

Kak Ngah,
Kalau tak sebab kecanggihan teknologi mungkin takkan jumpa lagi member2 lama.

SYANI said...

Rasp,
Memang seronok tau..

SYANI said...

Munna,
Semalam baru baca entry jejak kasih kat blog Munna, pastu saya lak yang terjejak kasih..

yana halim said...

hahaha.....cite lawak zaman sekolah mmg rasa nak guling2 gelak. akak tak perasan entry nie...baru jumpa & komen sini. thanx to blogger.com. dapat jumpa balik... :)