Tuesday, June 7, 2011

NAK BUAT SEKS??? TELEFON JER...

Offer baik punya aku kasi
korang takkan jumpa kat mana2 blog pun
[agaknya la kan sebab aku tak pernah jumpa lagi]

Sure ada yang dah awal2 cop blog aku ni blog pompuan gersang
mengalahkan MONA GERSANG kekdahnya..hehehehe

Sesapa yang tengah gersang tu
yang tak sayang dara, tak sayang nyawa, tak takut dosa
boleh le kontek  tanpa segan silu
tapi bukan dengan aku tau.... 
aku tak larat nak layan ramai2, cukup la hasben aku sorang jer

Al-kisahnya begini ye puan2 dan tuan2
aku bukan segersang yang disangka ye...
nafkah aku hasben aku bagi secukupnya dah.. 
tak yah le nak minta dengan orang kan
semalam semasa aku tunggu hasben aku balik keje [hasben aku OT lak]
aku perati la kat public phone sebelah kereta aku tu
tu yang aku jumpa iklan ni... 
nampak tak??? Tak nampak?? Meh aku zoom kan kat korang

Tak nampak lagi??? Sori la.. ni je habis zoom yang boleh aku buat

Nampak tak betapa desperatenya si "Harry" ni.
Sape teringin boleh la call dia
tapi dia tulis PEREMPUAN SHJ ok...
Jantan, bapok, pondan & maknyah  takkan dilayan [agaknya ler...]
Kat public phone boleh jadi yer
tu belum kat public toilet lagi kan??
bersepah2 iklan cenggini

3 comments:

LYAfrina said...

ADA GAK YE SPESIES TU

eynda said...

Adehhhh desperate sungguh :-p

nadia ar-rumaisha said...

bukan setakat dekat public phone, dekat dalam public toilet pun, bersepah siap ada guna ayat2 lucah lagi...rosak rosak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...