Thursday, June 16, 2011

JULIANA EVANS YANG GORJES

Dah takde keje aku ni
asyik meratib depan PC sehari suntuk
sangat bosan la weh..

Dalam dok menjelajah ni
terjumpa la pulak gambo Juliana Evans masa event Gala Rafflesia 2011
-pics kredit to abang Budiey-

Actually aku suka sangat dengan dia punya hairdo
lawalah braided hair tu..
gaya rambut tu buat dia nampak gorjes kan??

Masa tengok Galaksi @ Melodi beberapa minggu lepas
ada la gambar si JE ni tengah posing dari belakang
clear la gambar rambut dia tu tapi aku search2 tak jumpa lak

Lebih kurang camni la rambut dia dari tepi...

Hujung minggu ni aku akan eksperimen pada Yaya..heheheh

** Entry ni takde kaitan dengan jelmaan Juliana Evans versi Rawang ek......... [tetiba lak..]

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

gojes memang gojes, harap perangai pon gojes yek :)

Me said...

syani.. tega ko.. nanti kecik ati juliana eban rawang.... hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...