Wednesday, June 15, 2011

DEMAM NORA ELENA TAK HABIS LAGI


Minggu ni habis la citer feveret anak2 & mak2 dara
tinggal lagi 2 episod sebelum ending drama bersiri ni
maybe happy ending, maybe ending tergantung.. who knows kan??
kalau dalam buku memang la happy ending
tapi kot2 la dalam tv lain pulak endingnya
nak2 pulak kalau ending tergantung... mula la nak maki hamun
mana idaknya kan... setia menunggu selama 24 episod [sampai habis]
tapi ending cam harammmmmmm...
time tu mula la nak menyumpah seranah tak puas hati
[citer melayu kan selalunya camtu]
cam citer Mentera Anjasmoro tu la... ending yang cam hampeh...
[tetiba masuk citer seram laks]

Ok la.. selagi tak habis drama ni, selagi tu demam tak kebah
sebelum drama ni berakhir, layan dulu bloopers drama ni
lucu gak nengok scene2 yang tak jadi ni..




ni ada lagi satu from kelab kipas Siti Saleha



** Nanti nak kena beli novel ni...biras aku dah beli.. tak aci!!!!!!!!!

4 comments:

Shahayu said...

AKAK PUN DEMAM CITER NI.... TU AR AKAK PUN TGH TERFIKIR GAK NAK BELI NOVEL CITER NI.....

gadisBunga said...

mesti novel dia laku balik macam goreng pisang panas.

tapi GB tak penah baca novel dan tak penah tgk citer ni. sebab time tayang tu GB kat opis lagi atau kat atas jalan....hu~

nadia ar-rumaisha said...

honestly, saya xpernah tau tgk citer tuh....xtau pn awalan...inikan pula dah nak akhir neh kan....

HaNa Hani said...

aku xfollow pown drama neyh
novel die laris gile..xnyempat aku nak pegg pown
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...