Thursday, June 16, 2011

SANGGUP TAK MAKAN DALAM JAMBAN??

Ahad lepas sape ade tengok citer MAGSEVEN kat NTV7??
Aku pun kebetulan je tengok citer ni masa tengah sibuk gosok baju

Episod kali ni cerita pasal satu restoran yang berkonsepkan tandas
yup... TANDAS a.k.a TOILET a.k.a JAMBAN
aku pernah la tengok kat tv this kind of restaurant tapi kat oversi
rupanya kat Mesia ni pun dah ada
nama restoran ni T-BOWL Restaurant [dah ada 4 cawangan tu]
yang terkini depa buka di Sunway Pyramid

Kat restoran ni totally about toilet
dari design restoran, maskot, kerusi meja & pinggan mangkuk
[nasib cuma masakan je tak dimasak kat toilet..agaknya la]

Kerusi adalah jamban duduk
meja adalah sinki
nak duduk bersila pun boleh sebab ada bahagian jamban cangkung
[dia letak cermin la atas tu so kita duduk je la atas tu]


perkakas menghidang pun dalam bentuk perkakas jamban
mangkuk adalah replika jamban duduk
gelas adalah replika tempat kencing
piring adalah replika penutup jamban duduk
mangkuk pun ada yang replika bath tub

Antara hidangan yang disediakan dalam mangkuk jamban...
[lalu tak korang nak makan???]

Tapi dalam banyak2 tu yang paling geli nak makan ialah ini
eeeeeeeeeeuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww!!!!
Walaupun ianya adalah eskrem  tapi rupa parasnya sebijik cam t**k kan???

Memang kreatif tuan punya restoran ni
tapi sanggup ke korang makan kat situ???
[not sure samada HALAL @ tidak.. lagipun rata2 kastemer deme  cina je aku tengok]

** Kan ke toilet tu pejabat Syaitan??? Sanggup kome join the club???

** Kalau masuk sini mesti dan-dan rasa nak kencing la, berak la..kan???

** All pics kredit to the respective owner..

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam syani...tgk pic pon cam lalu nk makan!

chekna @ mama ziyad said...

yukkkss... camne la diorg bleh lalu.. tengok gambar camni pun dah geli..

a kl citizen said...

ish... tak lalu nak makan kat sini....

SYANI said...

Azatie & Chekna,
Ca Ya Nun Alip je yang lalu makan benda2 cenggini kan??

SYANI said...

Tau takpe..hehehehe

kella said...

tak sanggup lansungg!!! eeiiiii geli la uwek!

ayesha said...

yukksss!!!geli geleman nengoknye....walaupun replika jer...

eynda said...

isskkk tak sanggup!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...