Tuesday, June 28, 2011

CERITA BAJU KAHWIN KATE MOSS DAN VAGINA

Sapa la tak kenal ngan Kate Moss
supermodel yang terkenal satu donia tu kan
yang buatkan ramai fomfuan2 jeles dengan bentuk badan dia yang langsing tu
[aku tak termasuk okeh...sebab pada aku dia ni kuruih sangat]


Dengar habaqnya dia ni bakal berkahwin tak lama lagi
dan katanya dia memang obses dengan bahagian intimnya tu [bahagian 'V' tu la]
nak dijadikan cerita, disebabkan terlalu obses terhadap V
dia punya wedding dress pun dia nak ada konsep V jugak

bukan V neck macam ni

atau macam ni

bukan jugak V back macam ni

tapi sebenarnya dia nak macam ni.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
OMG!!!!!!!!!
ada replika vagina di dressnya tu
aku rasa nanti orang bukan tengok pengantin tu
tapi orang fokus yang kaler pink tu jer..
tergamak dia pakai ye baju tu...

3 comments:

OneSimpleMother said...

astaghfirullahalad'zim.......

SYANI said...

OneSimpleMother,
Perkataan yang sesuai untuk dilafazkan..

Mama Gee said...

omak aiiiiiiiiiii...terkojut den...
heheeh ilang akai pe kalo dia buat camni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...