Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 6, 2011

R-E-M-P-I-T

Tah mana datang syeh si Adib ni nak berfesyen rempit konon
habis dikerjakan topi keledar abah dia
dah le topi keledar tu kaler skema.. tak  kena langsung.. harapkan full face tu je la
kalau takde cermin tu, memang cam apek jual sayur punya helmet je

 
Untuk merangsangkan minat anak
hasben aku keluarkan pulak glove
tangan halus tu pun disumbat jugak ke glove besar tu
[ye la kan, tak ganazzz le kalau takde glove kan..]


Layan je la gambat mamat rempit Batang Kali mari ni..


 RILEKS LA BRADER!!!!


 Ada bran nak join??? Kalau Nak join jumpa Adib okeh!!
Nanti kita buat konvoi le tour de Batang Kali heheheeh




2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

kelakar tgk gelagat anak2...hehehehe

gedek! said...

Pakai glove tapi seluar pendek tu yg tak bole bla, tu....

Bes!