Friday, June 24, 2011

DAH BERADA DI TANGAN

Semalam sudah pinjam buku ni
Yes.... sudah berada di tangan
apa dia??
Tak sabar nak baca [tak sabo nak berangan dengan Seth Tan sebenonya]
tapi now tengah dalam proses nak habiskan buku TEGUH tu dulu

** Buku Kasih Yang Suci tu biras aku yang punya, Teguh tu aku yang punya...

** Kata biras aku, dia ada apply few romantic moves dari citer tu kat laki dia.. Heheheh.. bagus la kan untuk eratkan kasih sayang. Nanti aku try kat laki aku pulak!

3 comments:

munna said...

lama dah munna tak layan baca novel jiwang2 ni...

efa fairuz said...

wahhh saya sukaaaa itu TEGUH! citer nina dengan fikri kan kan kan? suka nina tu.. :D

SYANI said...

Efa,
Saya pun suka watak Nina tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...