Friday, November 30, 2012

SARAPAN ENAK DENGAN KFC MULTIGRAIN

Dek terpengaruh dengan iklan [biasa la aku kan..]
Pagi ni dengan jayanya telah mendapatkan KFCa.m Multigrain
[beger baru kat KFC tuh...]
Mementang le dah gaji kan... boleh le mewah2 sikit dihujung bulan
Ate... dah jemu ngadap nasi lemak, roti canai je...


Aku beli ala carte je... kalau kombo dia ada air sekali 
[boleh pilih nak kopi/teh/jus oren]
Dan..... tersangatlah memuaskan hati aku
sebabnya SEDAP, BESAR & MENGENYANGKAN
Aku dengan tak agak boleh bagi markah penuh la kat beger ni

Sapa tak pernah cuba lagi... wajib cuba tau
So far, kalau bagi pilihan between breakfast di KFC @ MCD
Definitely pilih KFC lor....
Menu breakfast kat KFC boleh la tengok kat website KFC ni


** Aku baru tahu KFC pun dah ada delivery sekarang ni. Tapi tak semua tempat ada la...


10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

GLUP!

Lynn Hamzah said...

x pernah cuba pun...sedap ker?

SYANI said...

Mrs Eady,
Telan air liur ek...

SYANI said...

Lynn,
SEDAP!!!!!

Eliss Mie said...

nampak sedap tapi pagi2 mcm x tertelan pulak nak makan burger.

SYANI said...

Eliss,
Kena lapo betul baru la rasa boleh baham beger..hehehehe

Qhaifa Nur said...

smlm makan ayam KFC...tgk yang ni membuak2 nak beli SYANI..

SYANI said...

Sama la kita kak.. Semalam dah ada org belanja KFC, tapi sebab pagi tadi ternampak gambar beger ni kat pintu masuk KFC, tu yang tak sabo2 nak beli. 2 hari berturut2 makan KFC.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

harus try ni...

munna said...

bolehlah munna cuba lepas ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...