Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 19, 2012

SAMBUTAN HARI TUA

Sori la sebab takdan nak blogwalking hari ni
Entry pun banyak buat auto published je
Sebabnya hari ni aku cuti.. opis aku tutup hari ni sebab satu kawasan Sri Damansara takde letrik
Notis dah dapat minggu lepas, memo pun dah keluar hari Jumaat
Dah dapat cuti free, sapa taknak kan???

Nak update pasal celebration birthday aku malam tadi
Ewah.. celebrate le sangat kan...hehehe
Ala.. simple2 je pun.. takat makan sate & kek je
Kek pun beli last minute je.. takde maknanya nak yang tempah2
[dah namanya birthday maka kek itu adalah WAJIB kan???]
 Ini je juadah untuk sambutan hari tua aku...
100% disponsor oleh hasben [thank u & i ♥u]

Kek tu kek Black Forest, beli kat KINGS je 
Mementang KINGS dah ada kat Batang Kali
[dah tak main la kedai kek yang biasa2 tu]

Kek ini adalah sangat sedap... sebabnya tak terlalu manis
Aku boleh hadap kek ni tanpa jemu..hahahaha
[Next week ada cek up sure kena marah la dengan misi]


4 comments:

Kesuma Angsana said...

sedap nampak kek tu!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh akak dh tau eh tntg notis tu... kita x tau pn sbb last week 1office cuti... so x tau

SYANI said...

KA,
Kek itu memang sedap...Tak rugi beli walopun mahal..

SYANI said...

Riri-Fatieha,
Keje area sri Damansara gak ke?