Monday, November 26, 2012

CEK UP LAGI..

First time dapat appointment cek up hari Isnin
Selalunya Selasa @ Rabu
Aku pun masa nurse set appointment aku tak tanya lak date tu hari apa
Sekali hari Isnin da..... hari permulaan minggu

Baru balik cek up la ni
Nak breakfast pun tak sempat tapi sempat tapau je la... sampai opis baru makan
Kapas tu adalah kapas nak lap darah slepas kena cucuk
Kena cucuk ATT hari ni... lenguh jap tangan kiri aku..

Alhamdulillah sudah nak masuk 25 minggu

4 comments:

Madam Lala said...

bila la madam dpt cek up2 dlm buku pink tu gamaknyer... sobss...

Lynn Hamzah said...

sekejap jer masa berlalu kan...HB okey x?

SYANI said...

Lynn,
Hb kali ni jatuh lagi tapi tak le jatuh banyak... Next entry saya citer.

SYANI said...

Madam Lala,
Sabar la... sampai masanya, akan melalui juga pengalaman & buku pink ni... Jangan putus asa ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...