Thursday, November 22, 2012

PECAH RAHSIA

Dengan rasminya hari ini rahsia aku yang mengandung telah pecah kepada bos
Kalau ikutkan masih boleh diselamatkan
Tapi sebab sorang kakak ni over eksaited nak bagitau bos
Maka terbongkar la jua rahsiaku ini diusia kandungan dah 24 minggu..

-pics from google-

Kalau dia tak habaq, sah2 bos tak tahu
Cuma bos memang kata dia cuma nampak aku gemuk je
[lagipun aku pun belum tukar uniform lagi.. asyik pakai baju kurung je]
Alah.. sooner or later bos akan tahu jugak kan
[perut makin membuncit, mana nak sorok kan]
Bukan la aku taknak bagi tahu, tapi biar la bos tahu sendiri
Tapi bagus juga kalau bos tahu, at least bos aware keadaan aku yang selalu mengah2 ni

Apa2 pun harapnya pregnancy kali ni baik2 sahaja
Doakan yang baik2 sahaja untuk aku yer...

** Next week dah kena sarung unifom..Baju kurung dah sendat!!

7 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Take care ye...trase nk pregnant lg..hehe

Ann Ishak said...

insyaAllah pregnancy kali mesti mesti baik2 aje, amin

lienda said...

insyaallah ibu & babby sihat yea....

Nafira usof said...

hehehe.. bestkan bila semua org dah tahu.. semua akan care pasal kita.. keje angkat2 barang semua tak bagi buat dah.. rasa cam mandur jer kat opis..hahahaha

Abil Fikri Ahmad said...

Jaga makan, jaga kesihatan n jaga baby dalam puyut tu..moga mendapat kemudahan n kesihatan yg baik sepanjang berbadan 2 ni...taniah..

SYANI said...

Terima kasih atas doa2 kalian..

Qhaifa Nur said...

dah nak start pakai uniform...selesanya
take care SYANI......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...