Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 7, 2012

NEW ENTERTAINMENT

Entertainment untuk budak2 la
Aku tumpang berentertain sekali sekala je...

Apa la benda entertainment terbaru tu ek...
Jeng...jeng..jeng....
Buaian budak2 ni Cik Besah yang beli
Sebelum ni buai ni ada kat rumah dia
Tapi memandangkan dah berlaku pertambahan kenderaan kat rumah dia tu
Dan keluasan yang limited, so dia offer la kat kitaorang buaian ni
Anak2 aku cukup suka la kan

Dah orang nak beri, kita terima la 
Bak kata orang tua2 rezeki jangan ditolak kan...
Walaupun sebenarnya buaian ni pun sedikit sebanyak mengambil space yang sedia ada kat rumah aku
Tapi bila ada buai ni anak2 aku kurang la main dalam rumah
Suka la diaorang dok atas buai sambil ayun2 gitu...
Kadang2 aku pun duduk jugak kat buai tu sambil ambil angin malam2 @ petang2.. 

4 comments:

NoEn said...

bestnya ada buai

Lynn Hamzah said...

anak-anak lynn kalau ada buaian kat rumah memang happy giler...seronok arr dapat free...

Kesuma Angsana said...

he he seronok juga berandoi2 ni

♥nrina♥ said...

bestnye...aduhai..bila plak kat rumah ni nak ada buai.. buaian anak je ada..mak budak nak naik tak boleh hehe...