Thursday, August 30, 2012

I AM SO BEWITHCHED

Tak tau la korang pernah tengok citer ni ke tak
Kalau movie tu maybe la korang pernah tengok 
[yang Nicole Kidman berlakon tu]

Citer ni aku layan masa aku memula mengandung Yaya dulu
[dulu duduk kat rumah mak aku , senang la nak layan ASTRO]
Sejak dah duduk rumah sendiri ni dah tak layan dah
Kalau teringin nak tengok, aku tengok kat youtube je
Best tau citer ni..

Citer ni citer pasal Samantha yang merupakan seorang witch tapi kahwin dengan manusia biasa. Cute sangat bila dia goyang2 mulut dia tu. Citer ni start dari memula dia kawin sampai la dia beranak pinak. Tapi start dari season 3 kot, watak Darrin [suami dia] dah tukar dengan orang lain, so cam tak best sikit.  

Suka dengan Samantha sebab dia  lawa sangat. Mak dia si Endora tu pun best gak [walopun mekapnya dahsyat beno tang mata tu]. Tapi bukan nak kata la, orang zaman 60-an ni ramai yang cantik2 kan..Ala2 natural beauty. Nampak feminin gitu! Zaman la ni je ramai yang 'plastik' kan??

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

dulu layan skrg ni tak dah..

~aYu~ said...

xlayan sgt yg lama-lama tu. yg baru je layan. tp, mmg best..

~aYu~ said...

xlayan sgt yg lama-lama tu. yg baru je layan. tp, mmg best..

|| NaFiRaa || said...

tak pernah tengok lagi citer nih.. nanti nak try tengok kat youtube laaa..hehehe

eMMe said...

aa'ah..zaman2 dulu.. lagi natural dari zaman skrg kan, tu yg kite nampak la... tak main la dia cucuk tang sini, cucuk tang situ, heee~
tak penah tgk cite ni rasenye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...