Wednesday, August 29, 2012

BABY BLUES - WEEK 11

Saya gatal pi sign up kat website baby center untuk tengok baby progress
Gedik kan??? Ye la, dulu masa preggy 1st & 2nd mana ada blog lagi
Bila dah ada blog ni, menggatal la semua nak citer kat sini

Diam tak diam dah 11 minggu dah anak aku ni duk dalam perut
Tapi alahan aku makin menjadi2 lak
tapi bak kata adik Pija SitiSifir, alahan tu elok sebab menandakan baby kita sihat
so terima saje la seadanya... harap2nya akan bertambah pulih dalam 1-2 minggu lagi


** Asyik kembung je dua-tiga hari ni...

** Next week baru nak pi bukak buku PINK..

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

take care :)

eMMe said...

take care sis... moga2 ibu n baby sihat selalu..

Me said...

eden pernah sign up web nie masa 1st pregnant lu... gigih la godek tetiap munggu perkembangan baby heheheh tapi bagus web nie.. mcm2 ada..

Qhaifa Nur said...

teringat kat anak dlm perut dulu2..cuma say hello sayang & berborak2...tak pernah pergi scan pun..sekarang ni awal2 dah lain...setiap perkembagan perlu diikuti.....seronok juga.....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam.tahniah..bestnya.moga baby dan mamanya sihat. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...