Friday, August 17, 2012

ZAKAT FITRAH...DAH BAYO!

Salam Jumaat semua ... rasanya ramai yang dah selamat sampai kampung masing2 kot
Yang dalam perjalanan pulak, selamat menempuh jem ek..
Aku je  [dan beberapa kerat yang lain] yang masih setia bekerja 
Ni pun semua mood kerja dah ke laut sebenonya... mood raya dah semuanya..

Tahun ni lewat sikit bayar zakat fitrah
Tapi alhamdulillah semuanya dah disetelkan petang semalam
[my laling la yang bayarkan pun]

Ada ke yang tak bayar lagi zakat fitrah???
Sempat lagi nak bayo asalkan sebelum start semayang raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...