Thursday, August 9, 2012

ADDICTED DENGAN BEJEWELED

Lately ni addicted tul aku dengan game ni
Dah instal kat chrome lagi la galak main
Asal mata mengantuk, game ni aku hadap

Yang paling geram sebab tak dapat mengatasi rekod sendiri tu

Dapat top rank tu pun sebab nasib kot.
Aku main yang lawan masa punya so mata memang kena cekap la

** Korang pernah tak main game ni??

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alooo mcm mane nak download kalo kene block??

SYANI said...

Chrome web store kena block ke?? Sayay ambil dari situ je.

|| NaFiRaa || said...

main game nih kat hp jek.. tapi main yang tak de masa punye.. main lah sampai kalah... hahahaha

gadisBunga™ said...

hahaha!!! ingatkan range mekap baruuu!

Abil Fikri Ahmad said...

heiii kita sama laa..memang hantu game ni..hari2 main sampai laptop habis battery!!..sama kita rupanya...

Kesuma Angsana said...

dulu2 KA pown berhantu ngan game ni hehehe

Ann Ishak said...

saya pulak kemaruk main Zombi Lane ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...