Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 3, 2012

CEPATNYA SAMPAI

Baru je isi form hari Isnin, semalam sudah sampai
Kalau ikutkan katanya barang akan ambil masa 2- 4 minggu untuk sampai
Pantas & efisyen sungguh Maybank Treat Points ni.. mak suke......

Dulu aku pernah redeem sekali, tapi masa tu aku redeem stand mixer
La ni aku teringin nakkan mini blender ni pulak
Aku tengok kat Tesco hari tu harganya dalam RM179.90 gak
Ini la benda yang aku redeem
Blender mini cap PENSONIC
[jenuh kumpul point 2-3 tahun..hehehehe]


 Pandangan sisi

Pandangan sebener [gugel je]


Dulu benda cenggini pernah masuk tv ala2 smartshop gitu
Bila tengok iklan tu cam best je menatang ni...
Maybe Pensonic ciplak la tu... whatever la
Janji aku dapat benda ni tanpa keluarkan satu sen pun...


Ni la contoh iklan kat tv tu
Cumanya blender tu namanya Magic Bullet
Tapi konsepnya sama la dengan Pensonic ni..



**Berpotensi jadi gajah putih je ni....

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

benda ni best tau! :)

SYANI said...

Mrs Eady,
Ko ada ke benda ni?? Ce citer..ce citer..

WuMing said...

Wahh.... best dapat banda ni.....

Eliss Mie said...

boleh buat jus buah hari2 lah yer :)

lydzar said...

menarik ni..boleh belnd jus tiap hari :)

bunga_rose said...

wahhh tgk iklan video tu pun dah teruja, apa lagi dah ada kan.. best2..

Kesuma Angsana said...

wah boleh lah bereksperimen lepas ni yek!

mr icham said...

yang hang redeem dulu lagi banyak pakai point kan...aku nak redeem jugak la...tapi nak redeem baucer jusco aje la...ha ha ha...

Ibnu Umar said...

Ada syarikat ideal worldwide marketing mai jual dgn harga promosi RM299..padahal dlm internet RM210 termasuk pos..kononnya harga biasa RM600..lain kali kena survey dulu

Ibnu Umar said...

Ada syarikat ideal worldwide marketing mai jual dgn harga promosi RM299..padahal dlm internet RM210 termasuk pos..kononnya harga biasa RM600..lain kali kena survey dulu