Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 29, 2012

OPPA GANGNAM STYLE -- KONSERT VERSION LAGI BEST

Terjebak jugak la aku dengan Gangnam ni
Kalau ikutkan dah lama dah nampak perkataan Gangnam ni [kat fb la banyak]
Tapi masa tu tak tahu fenomena Gangnam ni tengah melanda
So aku buat dek je la...

Dah tengok video clip tapi tak tahu la apa yang best sangat
Tengok parody pun so-so je la
Tapi bile tengok consert @ live version dari PSY ni
not bad la juga... rasa enjoy tengok 
[even tariannya adalah agak "ngok" pada aku]



Memang rasa nak joget sama la pulak
Tapi tak boleh la kan... kang tak pasal2 tercicir lak anak aku..heheheheh

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak layan la..

Kesuma Angsana said...

hehehe KA pown kkdg suka jugak!

kakchik@ella said...

feveret aiman ..

(^_-)V said...

hehehe ari ni jd topik kat hot fm..fb pun penuh je pasal gangnam..

Rasp said...

memang tgh hot pasal nie kan...
entertaining :)

♥ ROS ♥ said...

Pelik sgguh, mcm mana bleh capai 60juta peminat.. Hahhaha... Memng ngok.. :p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

lagunya best tp nk layan dengar malu.hehe.dengar2 saja, jgn sampai melalaikan. =)