Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 3, 2012

PRA RAYA

Baru mendonlod beberapa keping gambo dari henpon aku
Ada la gambar si Adib
Gambar ni ambil masa baru lepas gi beli baju melayu untuk raya
Ala.. beli kat Pasaraya Hari2 je... nasib baik jumpa kaler yang sedondon dengan baju abahnya..

Gambar kelam sikit sebab tak cukup pencahayaan
Masa ni kasut raya tak beli lagi
Kalau ada, sure dah complete dia pakai
Sampin tu sampin 2 tahun lepas.. dah ketat sikit tapi konsider muat lagi la
Lagipun nak pakai kejap je...

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

oooo ni la biru nyer :)

kakcik said...

Anak2 kakcik pakai baju melayu waktu pagi saja. Lepas tu buat baju tidur, sayang kan? :(

SYANI said...

Mrs Eady,
Yup.. ini la biru yang dicari itu...

SYANI said...

Kakcik,
Betoi la kak.. kalau beli mahal2 rugi. Saya beli kat Hari2 baru Rm23 je..

Rasp said...

wahhhh dah siap full dress rehersal dah nie...hehehehe...
amik mood iye :D

|| NaFiRaa || said...

amboiii..segaknye adib..:) gambar mama adib??

~aYu~ said...

gaya peace mesti tak tinggal kan. sama je dgn anak sy..

Kesuma Angsana said...

amboi segak sungguh no

lieyalatif said...

wahhh tema biru gitu...cantik2...

hensem laa adib!!

Qhaifa Nur said...

hensem boy....
temanya biru.....

Abil Fikri Ahmad said...

Tahun ni raya nak pakai baju melayu masa nikah dulu,,