Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 7, 2012

SUDAH TUKAR!!!

Selama setahun tak bertukar langsir, minggu lepas baru la berganti langsir tu
Ganti dengan langsir yang lama je pun... Takde maknanya buat langsir baru tahun ni
Langsir kat rumah aku ni, time raya je sebuk nak ganti
Kalau idak, lantak la kat situ sampai reput..heheheheh
Dah alang2 menukar langsir, harus la cuci cermin sliding tu sekali kan
habis aku kerah anak2 tolong sama [tok laki tak dpat join sebab dia keje]
 Sliding tepi 
Sliding depan

 Langsir lama yang baru diganti... tak match langsung dengan sofa.. 
Lantak situ...

Tahun ni malas nak basuh langsir sendiri. Nak hantar dobi je..
Siap sedia nak hantar kedai dobi [sampai hari ni pun tersadai kat kerusi tu]

** Korang tukar langsir ke tahun ni??? 

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

thn ni tak tukar lagi..hehehe..

|| NaFiRaa || said...

rumah sendirik tak tukar sebab baru jek cuci langsir masa nak masuk rumah awal puasa hari tuh.. tapi kat rumah mak selalunye tukar setiap kali raya.. tukar yang lama jek pon.. kadang2 jek buat langsir baru..:P

♥ ROS ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ ROS ♥ said...

Wah semangat nyer... Baikbuat awal2, nnt ujung mesti penat kan :) tmbh pulak kak ade alahan... Take care yer...

SYANI said...

Mrs Eady,
Sempat lagi kalau nak tukar.. Raya 2 minggu lagi..hehehe

SYANI said...

Nafiraa,
Raya rumah baru la tahun ni yer..

SYANI said...

Ros,
Buat la sikit2 mana yang larat. Kalau semua nak buat sekali penat oooo.

Qhaifa Nur said...

suka langsir jenis ini, simple tapi nampak cantik...
thn ni tak tukar la....

Me said...

eden tukar tukar langsir baru yg night curtaion sajorkk.. setelah 3 tahun tak berganti hahahhaha... day curtain masih yg lama (tahun ke4 day curtain tue berkhidmat) hahhahah tapi apa pun tak gantung lagiiii.. :(

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Saya suka yang simple je.. senang nak cuci..hehehe

SYANI said...

Kerul,
Day curtaion ko tak mereput ke?? Day curtain yang baru ganti ni dah ada koyak sikit sebab reput. Tapi pandai2 ejas la kasi tak nampak..

~aYu~ said...

sy tak tukar langsir tp cuma nak upgrade skit je langsir tu. taktau jadik ke tak. huhu..

Qen Na Cindyrina said...

whoa! siap tukar langsir tuh!!! meriah you

Eliss Mie said...

nasib baik baru pindah rumah, so langsir masih nampak baru.hehehehehe

- dieyana - said...

2 tahun lebih duk rumah ni, belum tukar lagi, teringin juga...tapi bukan raya tahun ni lah...heheheh. nak amik basuh je nanti..msih sempat lagi ni..;-)

Rinna said...

Langsir selalunya senang kalau hantar dobi jer..

Weols pun tak tukar langsir tahun ini.. :)

Alin Marlini said...

tak tukar pun..tak sempat

Kesuma Angsana said...

kalau elok lagi pakai jelah, x bagus membazir ni