Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 10, 2012

TURUN - NAIK

Ramai blogger yang pregnant citer yang berat diaorang turun dalam bulan pose ni
Termasuk la aku.... gara2 alahan di awal2 & juga kurang selera makan
Aku dah turun 2kg tau.. [semalam baru timbang]


Takpe la.. nanti aku dah sihat aku qada balik makan tu



Tapi walopun berat aku turun tapi ada satu benda ni tetap naik juga

Apa dia???? Ni la dia
Perut yang semakin memboncit...hehehe
[Aku dah almost 10 weeks..]

** Gambar ni bukan gambar perut aku... 

16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya makin turun.....bulan puasa memang takde selera lgsg nak mkn... :(

|| NaFiRaa || said...

kekeke.. kalo perut tak buncit.. bukan peknen lah namanye..

nanti tunjuk pic peknen eh..:)

atty's said...

perut harus ler maju ke depan kan ..hehehehhe

Eliss Mie said...

tu laa. sama la kita. harap muat laa baju raya.heheheehe

Kesuma Angsana said...

suka nyer KA negk perut tu hehe

Qhaifa Nur said...

perut aja yg tak turun2...

haslina said...

salam perkenalan dear.

-gedek! said...

perut tu tak lama lagi turun jugak...

SYANI said...

Mrs Eady,
Bagus la turun, slim sikit masa raya..

SYANI said...

Nafiraa,
Ye tak ye juga..

SYANI said...

Atty's
Yup.. harus.. Bukti makan kenyang..hehehe

SYANI said...

Eliss,
Insya-Allah muat... Saya beli saiz besar sikit dari yang biasa.

SYANI said...

Kesuma Angsana,
Tak nak join the club ke??

SYANI said...

Haslina,
Salam perkenalan juga. Terima kasih singgah blog saya.

SYANI said...

Uncle,
Lama lagi baru turun perut tu.. Lagi 7 bulan setengah..hehehehe

Syikin said...

comelnya perut.. percaya tak? perut saya pada 27weeks cam gini la comelnya skarang...huhuhu