Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, September 5, 2011

WARM UP SEPTEMBER

Assalamualaikum!!!!!

Seminggu terperam blog aku ni dah rupanya.. 
Cuti raya sakan la sangatnya..
Tengok kat blog member2 semuanya dah ber apdet

Hari ni kan ke baru start keje
kemalasan pulak melanda-landa
nak apdet gambar raya pun tak kuasa rasanya
buat je la entry pemanas suasana

** sesaje buat pantun di bulan Syawal ni

Nanti2 aku hapdet citer raya yer
kumpul mood dulu
[lagipun nak edit gambar berlambak2 tu mengambil masa gak kan??]

Ni teaser gambar raya aku tahun ni..

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ok la ade jugak gmbr raye :)

gedek! said...

belog uncle tak cuti raya tau....

(sweet la gambar raya)

SYANI said...

Mrs Eady,
Gambar sempoi jer...Kalau boleh wajib ada gambar raya tiap2 tahun.

SYANI said...

Uncle,
Tau la uncle blogger tegar..Hehehe

alimaz kembara terasing said...

cantik.... tema raya hijau ya,,,,...ke biru...