Thursday, September 29, 2011

WEDDING NORMAN- MEMEY :TAJAAN BERJUTA TAPI NAMPAK LOW CLASS

Dari awal lagi dah pelik, cemana la depa boleh dapat tajaan berjuta2 lemon
sedangkan depa tu bukan la public figure yang tahap2 diva
Kalau dicanang2 macam grand sangat la majlis wedding depa ni
Kalah la wedding Siti Nurhaliza dan Sheikh Muzafar tu kononnya

Tang bab pernikahan tu & majlis di Felda tu boleh diterima lagi 
[walopun aku rasa Memey ni takde seri pengantin pun]
tah kenapa aku rasa si Memey ni over gedik lak

Tapi yang resepsi bebaru ni, memang tak boleh blah la
especially tang baju "Vera Wang" si Memey pakai tu
tang aksesori reflesia tu pun memang sarat & tak kena gaya
dan menyebabkan keseluruhannya nampak menyakitkan mata 
Nampak macam bukan pengantin
tapi macam nak pergi costume party je... scary duh!

 IKhlas aku kata, wedding dress dia ni tak cantik langsung!


Bridesmaid pun seksi2 plak tu.... 
Rosak majlis depa ni




** Rasanya better & sopan lagi pakaian Kate Middleton tu dari si Memey ni kan?? kan??

** Majlis depa ni still tak layak nak dikatakan Wedding of The Year pun.. 
[1000x lagi grand wedding Mawi-Ekin dulu..]---> jahat mulut aku!

Semua gambar cilok kat blog Abang Nara. Tak sabar nak tunggu latest picture. Jom pakat terjah blog beliau.




8 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak minat sangat dgn mereka ini sejak kes terpapar dlm dada-dada akhbar... Biarlah... Allah maha melihat.

Kesian anak-anak Norman/Abby....

yana halim said...

memang tak lawo!

MrS. F!zA said...

elok lah yg last tu dia pon seksi..mcm berkemban..

Sidratul Muntaha said...

ahhaha
vera wang?!
mimpilah...
tulis lebat la wartawan..
ni aku pun ikut mulut jahat nih
huhuuhh
wei.bohong la nak dpt tajan vera wang
even kim kardashian pun jenuh nunggu nak dptkan vera..
ni kan plak artis kompot mcm dia.
arr.
lantak la..
ade aku kesah...
baju macam kain perca buat pads dtg bulan jer aku tengok?!

huhuhuh..
bak kata:
jodoh yang baik,tuk org yang baik
dan sebaliknya..

korang pikiyo ler...
depa kan suka dipuji..
takper..
kita layan jer...

#panjang aku menyanyah kat sini!
aishhh!!

*aku suka entry ko!

Me said...

komen gambar last... duduk cenggitu tak nampak le kasut mahal jimmy choo .. sian jimmy choo modelnya tak pandai peragaankan kasut dia... hehehhe
vera wang??? tak de plak vera wang bergambar dgn pengantin ye... jimmy choo n owner raflesia je ada.. bukan sponsor mmg kena bergambar dgn model mereka ke???
setuju dgn ekau syani akak kate middleton lagi sopan baju kawinnya.
baju model raflesia tue mcm nak pergi bachelerate party je.. (betulke nama party tue yg utk org nak kawin tue) hehhehehe terpjg sudah...

Nini Hartini said...

betullah. mawi-ekin dulu lagi cantik baju2nya, make-up nya.. memey ni make up out betul. dia lawa lah jugak tp time kawen make up jd sgt buruk. xde seri langsung.

dan nampak sgt dia ni xde taste dlm memilih pakaian. ikut je apa yg ditaja. grand lg wedding elyana.

Anonymous said...

Mari kita sama2 dpt dosa kutuk memey.. dia lak jawab blk 'ko ade?' - tak padan dgn amik laki org terang2..

Dhani

yana halim said...

aik? macam dah komen tadi...

Baju tu siyes tak lawo! Mekap pun tak lawo! Kalau nak banding dgn artis suam2 kuku yang lain, Farah lagi gojes. Bienda pun. (x de pon sponsor juta2 tetap ada seri pengantin....)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...