Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 9, 2011

BERTAMAN DI PAGI RAYA

Baru je raya 2 hari anak2 aku dah menggelejat nak main taman
Masa bulan pose dulu tak hingin langsung

Petang raya pertama tu, aku & family Ipoh semua balik kampung mak aku di Pantai Remis
Memula anak2 aku especially Adib tak nak pegi
tapi lepas pujuk2 kata depan rumah Nek tu ade taman mainan
baru la depa setuju nak ikut

Bertolak dah petang, so maghrib baru sampai
takde can la anak2 aku nak ke taman mainan hari tu
tapi aku promise depa esok pagi2 boleh main
lepas je bangun tido, tak yah mandi @ gosok gigi
dah terus ajak pegi main taman


Yaya main tarzan, Haikal main buai


Adib pulak lepas boring main buai, dia nak main gayut2 kat palang ni pulak
Abah dia la jadi coach. 
Siap pakai kasut raya lagi si Adib tu.


Sampai moncong2 mulut nak bergayut..
Ekceli ni first time Adib bergayut tanpa orang pegang
lagipun palang tu agak rendah, so tak le risau sangat
kalau yang tinggi memang kena ampu dia dari bawah


Pas main gayut, main gelongor la pulek!!!!
Kembang2 hidung dia kalau dapat main..


Before balik main dulu jongkang jongket
Belakang Yaya tu sepupu aku
Depa main jongkang jongket  lawan dengan depa ni la
Haikal & Adib...


Adib muka takut sebab sepupu aku tu goyang jongkang jongket tu kuat2
Haikal jugak yang steady..heheheh


Walaupun Haikal tu muda setahun dari Adib, tapi nampak si Haikal tu lagi besar kan?? Apa nak buat, anak aku spesis kering...

5 comments:

Qhaifa Nur said...

dah jumpa geng, baru seronok ...

Qaseh said...

bebudak dgn taman mmg xdpat dipisahkan..

eima said...

sbb ade geng tu yg sebuk nk main taman tu

kakchik@ella said...

budak2 camtu la ragamnya .. Selamat hari raya, adik.

gedek! said...

uncle suka bergayot kat monkey bar tu...

boleh luruskan tulang belakang....


bes!