Friday, August 26, 2011

ADA JUGA DUIT RAYA UNTUK AKU

Duit raya...duit raya... duit raya..
Alhamdulillah.... semalam bos aku dah bagi duit raya kat kitaorang
ingatkan takde... rupa2nya ada...

Walaupun tak sebanyak kakitangan kerajaan
tapi dapat sesuatu yang extra, syukur sangat2
lepas la buat belanja raya tahun ni..

Kunun2 nak simpan buat2 beli kuih raya ke
alih2 aku pi melencong ke kedai spek mata
sebabnya??? cermin mata aku dah uzur sangat
cerminnya pun dah habis calar balar, senget lak tu bingkainya
lagipun aku rasa power cermin mata aku tu dah kurang
[mungkin itu salah satu sebab kenapa aku selalu sakit kepala]
maka rasanya terpaksa la aku tukar jugak cermin mata yang dah berusia 2 tahun lebih ni

Semalam jugak singgah kedai cermin mata
cek mata & buat spek baru
katanya petang ni siap
alhamdulillah.... dapat jugak sepek mata raya..
[tinggal berapa hinggit je la belen duit raya aku..huhuhuhu]

Lebih kurang gini le spek mata baru aku
Kali ni pilih frame kaler pepel lak
sebelum ni asyik pilih hitam atau blue black aje...


4 comments:

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita berblogging nie.

ainnoraini said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin semoga tahun ni lebih ceria disamping keluarga tersayang..

sifu im said...

npe x pakai je spek ray ben??hoho

sW33tdARLiNG said...

alhamdulillah dapat dr tak dapat langsung cam saya ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...