Wednesday, September 7, 2011

BERAYA DENGAN KELUARGA PAK LATIF

Final part edisi gambar raya tahun ni
Penat weh nak tepek gambo
Kalau nak tengok banyak lagi gambo, pi terjah fb je lah


Well, selepas di call & di sms kepada ayahanda
akhirnya, bapaku pulang dari raya
bapaku balik naik kereta
kereta Myvi kaler silver
Boleh di bawa pegi beraya
[nyanyi cam budak tadika tu yer..hehehehe]


Meh nak kenalkan, ini la mak abah aku
Cikgu Latif & Cikgu Aminah
Lepas abah aku balik, baru  la cukup korum nak tangkap gambar
Si Haikal pun dah bangun, elok sangat le tu..


Memula, kasi can dulu atuk bergambar dengan cucu2
Tau je lah budak2, lama mana sangat la depa dapat duduk diam


Opah pun nak inteprem gak dengan cucu2..
orait, kasi can gak ler..
[Adib & Haikal ni sekali imbas dah cam Upin Ipin dah aku tengok]


Sekarang dengan anak beranak sahaja
Ye, kami 6 beradik sebenarnya
tapi sorang tu dah lama dah "simpan"
Kalau ada sure dah sebesar adik aku yang baju pink tu 
[yang tu pun lelaki juga]


Keluarga lengkap Hj Latif & Hajah Aminah
[Eh..eh.. cam elok2 lak susunan barisan belakang tu]


Tahun depan akan ada tambahan 2 orang lagi
Sorang menantu baru & sorang lagi cucu baru


Dengan keluarga anak sulung 
[Si Adib telah menyebabkan gambo tak centre... asyik nak kepit dengan abah dia jer..]

Dengan keluarga anak kedua lak
Takpe, tahun depan jadi cam gambo anak sulung ..hehehehe


Orait la semua..
Sekian sahaja foto2 raya aku tahun 2011
Tahun depan turn foto dengan geng Batang Kali lak
Nak pakai kaler tema apa lak yer??? [kena fikir in advance]


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
[selagi Syawal tak habis]



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...