Friday, February 3, 2012

[VIDEO] A THOUSAND YEARS

Best la lagu ni.. Dah 2-3 kali dengar kat radio pastu gigih la cari kat youtube. Soundtrack citer Twilight Breaking Dawn rupanya [aku bukan kaki wayang, so memang tak tahu le]




Kenapa orang suka guna perkataan thousand @ seribu masa buat lagu ek?? Jarang la nak jumpa perkataan puluh,ratus, juta, billion...

Jap nak cari lirik lagu ni .. tapi malas nak taip/kopipes
Tengok je la video yang ada lirik ni..





Feeling2 romantik gitu...
Tapi takdenya la nak bercinta sampai seribu tahun. Dapat hidup sampai umur 50 tahun pun dah mujur....


** Selalu kat TV tu yang hidup ratus2 @ ribu2 tahun tu pontianak (vampire) je kan??? [Tetiba teringat citer ANGEL]

3 comments:

-gedek! said...

uncle ketinggalan dalam bab ni...

eynda said...

Best lagu ni... 1st time dengar hihi... malunyer...

Azhariah Zuber said...

thousand senang sebut kut. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...