Monday, February 27, 2012

FACE/OFF

Sape tengok citer ni kat TV9 malam Sabtu lepas?
Aku rasa ramai tak tengok kot sebab kome nengok Walimatulurus Lisa-Yusry kat Astro Ria kan?? kan??
[Aku tak le tengok, kan ke rumah aku takde ASTRO]

Citer ni walaupun dah lama tapi memang best tau
Lakonan John Travolta & Nicholas Cage


Setia tul aku nengok citer ni, waktu iklan pun aku tak tukar channel lain
Tapi yang tak bestnya, banyak juga scene kena potong
Walopun aku tak minat dua2 aktor tu, tapi sebab jalan ceritanya tu best, aku tengok la jugak
Selalunya kalau hero tua2 ni malas nak layan, tapi tu la style Hollywood, aktor tak penting tapi jalan cerita kena kuat la kan

Satu lagi citer yang memang aku akan tengok everytime tayang ialah citer Armageddon
Kalau mengantuk pun aku sanggup tunggu sampai habis
Hero tua kan... Bruce Willis, tapi sangat touching tau


** Tak sempat nak layan citer Sangam haritu sebab Adib nak tengok Wonderpet...





9 comments:

sakila's craft said...

best ke cerita nih?.. tak tengok la pulak, padahal ada je kat umah...dah la suka hero 1 tuh....ruginya...

EyanaNoorAzlan said...

mcm bestt..
x tgk lak cite tu, tgk money drop kat astro..hihi..lak try view kat utube..

LiErOSe~QiEmi said...

hihihi.. mmg tgk walimatul urus yusry & lisa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x tengok sebab tengok lisa yusry la kot :p

SYANI said...

Sakila & EyanaNoorAzlan,
Rugi tak tengok.... best tau...

SYANI said...

LieRose & Elissmie,
Dah agak dah.. mesti korang tengok Lisa-Yusry punya citer..hehehehe

AdaM Hawa said...

sy tgk cite pelarian.. huhuhu.. x tgk cite ni..

mama tim said...

dua2 tu mmg saya minat dr dulu dan kini.. hehe..face off dah tgk byk kali tp tak boring..best cite tu..

yana halim said...

alaa.... x tau pun. kalau tak, mesti tengok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...