Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 27, 2012

LISA & YUSRY BETUL2 WEDDING OF THE YEAR 2012

Asyik2 kisah depa ni kan.. tapi kena admit la ramai yang suka bila depa ni kahwin
Sangat comel, cute, adorable....bla..bla..bla

Walaupun aku ni sebenarnya idak le minat sangat dengan si Lisa Surihani ni [minat kat Yusry & KRU je]
Tapi memang nampak depa deeply in love kan?? Berseri2 muka diaorang
Yusri memang nampak sangat sayang kat Lisa... Untungnya Lisa.....




Belum apa2 abang Yus dah tunjuk kelelakian... siap dukung bini dia lagi
[laki aku dah lama pencen bab angkat mengangkat ni... maklum la bini mengalami tumbesaran..]

Ni paling terserlah betapa Yusri tak nak lepaskan si Lisa..
Ni baru betul "sayang awak ketat2" hehehehe




** Masa Yusri kawen dengan Erra dulu depa panggil abang-adik, agaknya dengan Lisa, apa panggilan diaorang ek??

3 comments:

Bitt (double IS) said...

suka dekat possing derang sangat cantek walaupon candid :)

jijasakura said...

sangat suka dgn diorang nie..so cute...

dela said...

cantik kedua2nya...